Wie is

Mag ik mij voorstellen?

IC2lead is Christine Martens, jurist en ‘verbeteraar’, denkt in concepten en haalbare resultaten. IC2lead ontwikkelt samen met directie/C level de HR strategie die een impactvolle bijdrage kan leveren aan de bedrijf strategische koers. IC2lead zoekt de ruimte en de samenwerking, op een inhoudelijk richtinggevende manier.

Ik kom geen bedachte verandering implementeren maar stel de organisatie/leidinggevenden in staat om de juist passende verandering vorm te geven en uit te (doen) voeren waarbij zij haar/hun medewerkers meenemen door gerichte communicatie. Dat is duurzaam veranderen. Dat doe ik door mijn jarenlange ervaring,  expertise, sterke communicatieve en coachende vaardigheden. Ik kom in verbinding met mensen, oprecht, indringend en transparant. Ook wanneer het gaat om zaken die naar mijn mening anders of beter kunnen, ook wanneer het schuurt. Luisteren, ook naar wat niet gezegd wordt,  speelt daarbij een belangrijke rol. Krachtige communicatie is voor mij kunnen luisteren en vandaaruit met elkaar spreken.

We voeren vervolgens samen uit, we houden vol -ook als er tegenwind is staan we samen-, stap voor stap, open en recht door zee.

IC2leadContact opnemen
IC2Lead is uw interim Strategisch HR-business partner
Persoonlijke begeleidingMét duurzaam resultaat
25 jaar ervaring (nationale en internationale bedrijven)
Uw complexe zaken makkelijk maken - Ontzorgen
Duurzame verandering: mensgericht, integer en transparant
Pragmatisch
Begeleiding - maatwerk - nazorg

Copyright by IC2Lead. All rights reserved.