img

Executive Coaching

IC2Lead Coaching ondersteunt individuen en/of groepen bij het bereiken van een bepaald doel. Het succesvol realiseren van een doel vereist een meervoudige aanpak: ontwikkelen en inzetten van het potentieel is nodig, naast het in beweging brengen van ‘denken en doen’. IC2Lead Coaching biedt mensen de mogelijkheid in beweging te komen en samen te onderzoeken welk denken en gedrag kan bijdragen aan persoonlijk/zakelijk succes.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen zich van nature willen ontwikkelen. Wat mensen hiervan weerhoudt en eigenlijk ongewild doet stil staan, is een belangrijk aspect binnen coaching. IC2Lead Coaching zet graag met u een volgende stap naar groei en succes.

imgNa het kennismakingsgesprek start het coachingstraject met het formuleren van de coachvraag. Een coachingstraject bestaat uit een serie van 5 gerichte gesprekken van 2,5 uur en met een frequentie van gemiddeld eens in de twee weken. Tussendoor zijn er thuiswerkopdrachten.

Christine Martens heeft twintig jaar ervaring in het internationale HRM vak en is een specialist in Coaching/ Executive Development. Haar aanpak is doortastend en sluit goed aan bij hoger opgeleiden.
Christine Martens is gecertificeerd in het gebruiken van een aantal coaching ondersteunende methoden en instrumenten. Referenties van voormalige opdrachtgevers of coachingcliënten zijn op aanvraag beschikbaar.

WANDELCOACHING

Is je werkplezier verdwenen? Kost je werk je veel energie? Twijfel je aan alles maar vooral aan jezelf? En kom je er zelf niet meer uit?

Kom met mij wandelen in de mooie Heemskerkse duinen. Ik ben de wandelcoach voor mensen die met plezier willen werken. Ik bied je een warm luisterend oor, veel inspiratie en oplossingsgerichte coaching. Stel je voor dat je werkt met plezier en doet waar je goed in bent? Hoe fijn zou dat zijn?

In 4 wandelingen ontdekken we jouw unieke talenten, maak je afgewogen keuzes en sta je vol zelfvertrouwen in het werk. Je werkplezier is terug!

Kijk voor de uitgebreide beschrijving van deze wandelingen op het coachprogramma Wandelen naar Werkgeluk. .
Spreekt dit je aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ben bereikbaar op 0629507794.

Ingeborg Steinvoord

Ingeborg Steinvoord is ervaren personeelsadviseur en gediplomeerd wandelcoach. Op een positieve en oplossingsgerichte manier anderen steunen, inspireren, coachen. Dat maakt haar gelukkig.

Zijn en wandelen in de natuur hebben ontzettend veel invloed op ons lichamelijke en mentale welbevinden. Dat merk ze iedere keer als ze in de mooie duinen van Heemskerk wandelt en coacht. Of je nu verdrietig, moe of gestresst bent, dit alles vermindert direct zodra je bomen, vogeltjes, gras en water ziet. In de natuur denken we helder, voelen ons meer zelfstandig, kunnen complexe beslissingen nemen en zelfdiscipline neemt toe. De natuur oordeelt niet, maakt zelfs moediger.

Ingeborg gebruikt die mooie natuur in haar opdrachten tijdens de wandelcoaching. Deze unieke, succesvolle aanpak werkt. Lees ook enkele mooie referenties van klanten..